TRASLLAT SENYERA DE QUART A XIRIVELLA 2012-2013

20 D'OCTUBRE A LES 18,30 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET A L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA, ACOMPANYATS PELS ALCALDES CARME MARTINEZ RAMIREZ I ENRIC ORTI FERRE, PRIMER TINENT DE QUART DE POBLET BARTOLOME NOFUENTES, REGIDORA DE FESTES DE XIRIVELLA PAQUI BARTUAL BERMELL I DIVERSOS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A QUART DE POBLET ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS AL CARRER XIQUET DE QUART ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA ALS SONS DE L'HIMNE REGIONAL I LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A XIRIVELLA ON LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2013 CARLA GONZÁLEZ HORTELANO AMB LA SEUA CORT D'HONOR ELS ESPERAVEN.

A LES 19,30 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN LA PLAÇA MESTRE SERRANO DE XIRIVELLA PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTES I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA AMB LA SEUA CORT D'HONOR, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL CIM DE XIRIVELLA.

JA EN LA PLAÇA DE LA CONCÒRDIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDE DE XIRIVELLA, EL PRESIDENT DE LA L'AGRUPACIÓ I COM A TESTIMONI PER LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA CARLA GONZÁLEZ HORTELANO. ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

L'ALCALDE DE XIRIVELLA ENRIC ORTI FERRE VA IMPOSAR A CARLA I A LA SEUA CORT D'HONOR LA INSÍGNIA DE XIRIVELLA COMO A RECORDATORI DEL SEU PAS PER ESTA POBLACIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA.