PRESELECCIÓ CORT D´HONOR I F.M. 2014-2015

12 DE JULIOL DE 2014 A LES 22,30 HORES EN LA PLAÇA GERARDO GARCES DE XIRIVELLA, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LA CORT D'HONOR I FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2015. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. ENRIC ORTI FERRE I EL PRIMER TINENT D'ALCALDE DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES, ACOMPANYATS DE DIVERSOS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS.

ELS PRENTADORS DE L'ACTE FOREN: OMAR SOLER MOLINERO VICE-PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ I BEATRIZ HERNANI RAMBLA COMPONENT DE LA CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2010.

TAMBÉ VA ACUDIR LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA I LA SEUA CORT D'HONOR. EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES DOCTOR GOMEZ FERRER, PIO XII-JAUME ROIG, VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, MONT DE PIETAT I PLAÇA DE SANT JOAN.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, ELS PRESENTADORS VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT. CANDIDATES MAJORS: ALBA SANTAMARIA GALLENT DE LA FALLA SANT ANTONI, LAURA GIMÉNEZ MUÑOZ DE LA FALLA POETA LLORENTE-BARÓ DE CÀRCER I DESIREE GIJÓN HERNÁNDEZ DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES. CANDIDATES INFANTILS: ANA MARÍA MARTÍNEZ MARCH DE LA FALLA SANT ANTONI, MARÍA PLA HURTADO DE LA FALLA POETA LLORENTE-BARÓ DE CÀRCER I MARTA MONLLOR IBÁÑEZ DE LA FALLA L'ALCOTA-SAGUNT.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.