TRASLLAT SENYERA DE QUART A XIRIVELLA 2014-2015

25 D'OCTUBRE DE 2014 A LES 18,30 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET A L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA, ACOMPANYATS PER L'ALCALDESSA ACCIDENTAL DE XIRIVELLA JOSEFINA COTINO CORTES, L'ALCALDESSA DE QUART DE QUART DE POBLET CARMEN MARTINEZ RAMIREZ I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A QUART DE POBLET ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. A L'ACABAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS I LES 21 SALVES REGLÀMENTARIES, COMENÇANT A CONTINUACIÓ EL CERCAVILES FINS AL PARC DE SANT ONOFRE, ACOMPANYATS PER LA BANDA MUNICIPAL DE QUART DE POBLET, ON SE LI VA DONAR LA DESPEDIDA PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A XIRIVELLA ON L'ALCADESA ACCIDENTAL DE XIRIVELLA JOSEFINA COTINO CORTES I ELS REGIDORS DE XIRIVELLA ELS ESPERAVEN.

A LES 19,30 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN LA PLAÇA DE SANT ENRIC DE XIRIVELLA PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES I ES VAN DISPARAR LES 21 SALVES D'HONOR, DES D'ALLÍ FINS L'AJUNTAMENT ES REALITZA UN CERCAVILES DESFILANT EN EL MATEIX, ELS PRESIDENTS I LES FALLERES MAJORS DE L'AGRUPACIÓ, LA SENYERA DE L'AGRUPACIÓ, ELS DIRECTIUS DE LA MATEIXA, LES MÀXIMES AUTORITATS DE LES DOS LOCALITATS, TANCANT LA COMITIVA LA BANDA MUNICIPAL DE XIRIVELLA.

JA EN LA PLAÇA DE LA CONCORDIA LA BANDA INTERPRETA L'HIMNE REGIONAL PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. AL FINALITZAR ES VA DISPARAR UN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT EL SECRETARI DE L'AGRUPACIÓ VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESA ACCIDENTAL DE XIRIVELLA I EL PRESIDENT DE LA L'AGRUPACIÓ. ES VALIDAVA Y CONSESUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA.