PRESELECCIÓ CORT D'HONOR I F.M. 2016

11 DE JULIOL DE 2015 A LES 22,30 HORES EN EL PARC POLIESPORTIU DE QUART DE POBLET, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LA CORT D'HONOR I FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2016. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER, LA REGIDORA D'EDUCACIÓ DE XIRIVELLA Dª ENCARNA MARTI, EL PRIMER TINENT D'ALCALDE DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES I LA REGIDORA D'URBANISME DE QUART DE POBLET Dª ISABEL GARCIA.

ELS PRENTADORS DE L'ACTE FOREN: OMAR SOLER MOLINERO VICE-PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ I MARTA PARRA MONTAÑA CORT D’HONOR DE LA FALLERA MAJOR DE VALÉNCIA 2010.

TAMBÉ VA ACUDIR ESTEFANÍA LÓPEZ MONTESINOS FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA I LA SEUA CORT D'HONOR. EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES DOCTOR GOMEZ FERRER, PIO XII-JAUME ROIG, MONT DE PIETAT I POETA LLORENTE-BARÓ DE CÀRCER.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, ELS PRESENTADORS VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT. CANDIDATES MAJORS: ISABEL MARTINEZ BLAZQUEZ DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, EMMA MARTÍNEZ GUIMERA DE LA FALLA SANT ANTONI I MIREIA LOZOYA AMARGÓS DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT. CANDIDATES INFANTILS: PAULA LÓPEZ ALCALÁ DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, CARMEN FRANCO HIGÓN DE LA FALLA SANT ANTONI I SOFIA SOLER CASAS DE LA FALLA GENERAL ASENSIO-MARQUÉS DE SOLFERI.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.