PRESELECCIÓ CORT D'HONOR I F.M. 2017

9 DE JULIOL DE 2016 A LES 22,30 HORES EN LA PLAÇA GERARDO GARCES DE XIRIVELLA, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LA CORT D'HONOR I FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2017. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER, EL PRIMER TINENT D'ALCALDE DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES I DIVERSOS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS.

LES PRENTADORES DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA MIREIA LOZOYA AMARGOS, PRESELECCIONADA 2016 I LA XIQUETA MARIA FITA LLUNA, DE LA CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2013.

TAMBÉ VA ACUDIR ALICIA MORENO MORALES FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA, SOFIA SOLER CASAS FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA I LES SEUES CORTS D'HONOR. EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES DOCTOR GÓMEZ FERRER, LLUM CASANOVA-PARE ESPASA, VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, TRIBUNAL DE LES AIGÜES, PIO XII-JAUME ROIG, SANT ANTONI, I MONT DE PIETAT.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA SOFIA SOLER CASAS VA PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: PATRICIA NAVARRO PLA DE LA FALLA GENERAL ASENSIO-MARQUES DE SOLFERI, ANA MARÍA JUAN GÓMEZ DE LA FALLA POETA LLORENTE-BARÓ DE CÀRCER I CARLA SUÁREZ ESPADA DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: CLARA PRÓSPER IBÁÑEZ DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, IRENE RUIZ ROMERO DE LA FALLA PLAÇA DE SANT JOAN I NELA PARREÑO GARCÍA DE LA FALLA PÍO XII-JAUME ROIG.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.