PRESELECCIÓ CORTS D'HONOR I F.M. 2018

8 DE JULIOL DE 2017 A LES 22,30 HORES EN EL PARC POLIESPORTIU DE QUART DE POBLET, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2018. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET Dª CARME MARTÍNEZ RAMÍREZ, L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. RICARD BARBERÁ GUILLÉN, ACOMPANYATS PELS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS, AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA LLUIS GARCÍA SÁNCHEZ.

LES PRENTADORES DE L'ACTE FOREN: EMMA MARTÍNEZ GUIMERÁ CORT D'HONOR DE LA F.M. DE VALÈNCIA 2016 I SOFIA SOLER CASAS FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2017..

TAMBÉ VA ACUDIR RAQUEL ALARIO BERNABÉ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA I LA SEUA CORT D'HONOR. EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES TRIBUNAL DE LES AIGÜES, DOCTOR GÓMEZ FERRER, GENERAL ASENSIO-MARQUES DE SOLFERI I PIO XII-JAUME ROIG.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LES PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: ALBA NARANJO CUELLAR AMB EL Nº 3 DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, RAQUEL SEBASTIÁN FERRANDO AMB EL Nº 9 DE LA FALLA SANT ANTONI I ESTEFANÍA MESTRE GARRIDO AMB EL Nº 20 DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG .

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: SOFÍA VIVÓ MOLINA AMB EL Nº 18 DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT, NEKAL MARTÍNEZ RUBIO AMB EL Nº 12 DE LA FALLA LLUM CASANOVA-PARE ESPASA I IRATXE TRIGUEROS SILLAS AMB EL Nº 19 DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.