PRESELECCIÓ CORTS D'HNOR I F.M. 2019

14 DE JULIOL DE 2018 A LES 22 HORES EN LA PLAÇA GERARDO GARCÉS DE XIRIVELLA, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2019. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET Dª. CARME MARTÍNEZ RAMÍREZ, L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. RICARD BARBERÁ GUILLÉN, ACOMPANYATS PELS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS, AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

LES PRESENTADORES DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA PATRICIA NAVARRO PLA CORT D'HONOR DE VALÈNCIA 2017 Y LA XIQUETA PAULA LÓPEZ ALCALÁ CORT D'HONOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2016.

TAMBÉ VA ACUDIR ROCIO GIL UNCIO FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA I DANIELA GOMEZ DE LOS ANGELES FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA AIXI COM LES SEUES CORTS D'HONOR. EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES .

EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, PIO XII-JAUME ROIG, MONT DE PIETAT, MARQUES DE SOLFERÍ, I MESTRE SERRANO-ALACANT.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LES PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: NURIA SANCHEZ CASASUS DE LA FALLA VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, NEUS LOZOYA AMARGOS DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I MARIA AMPARO POZUELO ROMERO DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: MARTA LORENTE NUÑEZ DE LA FALLA DOCTOR FOMEZ FERRER, DANIELA GOMEZ SIMARRO DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I LUCIA DE LA CRUZ RUIZ DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.