PRESELECCIÓ CORTS D'HONOR I F.M. 2020

6 DE JULIOL DE 2019 A LES 22 HORES EN EL CARRER AZORIN DE QUART DE POBLET, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2020. A L'ACTE VAN ACUDIR EL TINENT D'ALCALDE DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES, L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER, ACOMPANYATS PELS REGIDORS DE LES DOS POBLACIONS, AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

LES PRESENTADORES DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA NEKAL MARTINEZ RUBIO CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2018 DE LA FALLA LLUM CASANOVA PARE ESPASA Y LA XIQUETA ESTEFANIA MESTRE GARRIDO CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2018 DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG.

TAMBÉ VA ACUDIR MARINA CIVERA MORENO FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2019 I SARA LARRAZÁBAL BERNAL FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2019 AIXI COM LES SEUES CORTS D'HONOR.

EN EL DESCANS VAM DISFRUTAR AMB UNS PLAY BACKS DE LES FALLES VALÈNCIA-TEODORO LLORENTE, DOCTOR GOMEZ FERRER, PIO XII-JAUME ROIG, MONT DE PIETAT, I MARQUES DE SOLFERÍ.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LES PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: MARTA MORALES LORENTE DE LA FALLA MONT DE PIETAT, REBECA FERRER ESCRIBANO DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I PAULA PEREZ SORIA DE LA FALLA TRIBUNAL DE LES AIGÜES.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: BLANCA CHAPARRO RABUÑAL DE LA FALLA POETA LLORENTE, SARA BUENDÍA ALCOCER DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I NEREA MONEDERO PÉREZ DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.