TRASLLAT SENYERA DE XIRIVELLA A QUART 2019-2020

20 D'OCTUBRE DE 2019 A LES 11 HORES CELEBREM EL SOLEMNE TRASLLAT DE LA NOSTRA SENYERA DESDE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA A L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, ACOMPANYATS PER L'ALCALDE DE XIRIVELLA D. MICHEL MONTANER BERBEL I DIVERSOS REGIDORS, FALLERES MAJORS, PRESIDENTS, FALLERES MAJORS INFANTILS I PRESIDENTS INFANTILS DE QUART DE POBLET I DE XIRIVELLA I LA DIRECTIVA DE L'AGRUPACIÓ.

A XIRIVELLA ES REALITZA LA TRADICIONAL BAIXADA DE LA SENYERA DAVANT DE L'ATENTA MIRADA DE TOTS EL PRESENTS. EN ACABAR I A CAUSA DE LA PLUJA, VA SER SUSPÉS TANT LES SALVES REGLAMENTÀRIES COM EL CASTELL QUE HABITUALMENT ES DISPARA, PUJANT DESPRÉS ALS AUTOBUSOS, PER A DESPLAÇAR-SE FINS A QUART DE POBLET ON L'ALCALDESSA Dª CARME MARTÍNEZ RAMÍREZ, REGIDORS DE QUART DE POBLET, LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2020 CARLA GARCÍA PÉREZ, AMB LA SEUA CORT D'HONOR ENS ESPERAVEN.

A LES 12 HORES ELS ASSISTENTS A L'ESDEVENIMENT SE VAN REUNIR EN EL PARC DE SANT ONOFRE DE QUART DE POBLET PER A INTERCANVIAR ELS CORRESPONENTS SALUTACIONS I BENVINGUDES. DES D'ALLÍ PUGEM UN ALTRA VEGADA AL AUTOBUS PERQUÈ LA PLUJA ERA PROU INTENSA FINS A ARRIBAR A L'AJUNTAMENT.

JA EN LA PLAÇA DEL PAIS VALÈNCIA LA MUSICA VA SONAR PER A EMMARCAR L'ASCENS FINS AL BALCÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SENYERA. ACABANT L'HIMNE REGIONAL VAN SER DISPARADES LES 21 SALVES REGLAMENTÀRIES. UNA VEGADA EN L'INTERIOR DE L'AJUNTAMENT LA SECRETARIA DE L'AGRUPACIÓ FANNY ENRIQUE VALCARCEL VA LLEGIR L'ACORD PLENARI QUE DICTAMINA EL TRASLLAT I DEPOSIT DE LA SENYERA D'UNA POBLACIÓ A UNA ALTRA DURANT UN ANY, SENT FIRMAT PER L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET CARME MARTÍNEZ RAMIÍREZ, EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ JUAN CARLOS MOLINA RUIZ I COM A TESTIMONI PER LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA CARLA GARCÍA PÉREZ.

ES VALIDAVA I CONSENSUAVA AIXÍ UN ANY MES ESTA TRADICIÓ.

AL FINAL DE L'ACTE VA SER OFERIT UN VI D'HONOR PER L'AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET.