PRESELECCIÓ CORTS D'HONOR I F.M. 2022

10 DE SETEMBRE DE 2021 A LES 21 HORES EN LA SALA CANAL DE PINEDO, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2022. A L'ACTE VAN ACUDIR EL TINENT D'ALCALDE DE QUART DE POBLET D. BARTOLOME NOFUENTES, LES REGIDORES DE XIRIVELLA ENCARNA MARTI CAMPS REGIDORA DE FESTES I MARIA FRANCISCA MARTINEZ SANCHEZ REGIDORA DE IGUALTAT I GENT MAJOR AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

LES PRESENTADORES DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA CARLA GOMEZ RUIZ CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2005 DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I LA SENYORETA JUDITH ELENA NOGUERA MARTINEZ CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2005 DE LA FALLA CARRERA MALILLA-INGENIERO JOAQUIN BENLLOCH.

TAMBÉ VA ACUDIR CONSUELO LLOBELL I FRASQUET FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2021 I CARLA GARCIA I PEREZ FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA 2021 AIXI COM LES SEUES CORTS D'HONOR.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, LES PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: BEATRIZ BUIGUES MONTOLIU DE LA FALLA MARQUES DE SOLFERI, OLGA CERVERO CARBONELL DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I MARIA AMPARO POZUELO DE LA FALLA PIUS XII-JAUME ROIG.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: CARME SALUT CALABUIG MONTROY DE LA FALLA SANT ANTONI, BERTA MARIA FRONTERAS SANMARTIN DE LA FALLA CARRER ALACANT I NATALIA MEDINA IZQUIERDO DE LA FALLA L'ALCOTA-SAGUNT.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.