EXALTACIO FALLERES MAJORS 2022-2023

EL 4 DE MARÇ DE 2023 A LES 20,30 HORES, ES VA FER LA SOLEMNE EXALTACIÓ DE LES NOSTRES FALLERES MAJORS EN EL SALÓ MEDITERRANI D'ALBAL. ACTE PRESIDIT PER L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET DOÑA CARMEN MARTÍNEZ RAMÍREZ, EL ALCALDE DE XIRIVELLA DON MICHEL MONTANER BERBEL, EL REGIDOR DE QUART DE POBLET DON BARTOLOME NOFUENTES LÓPEZ, LA REGIDORA DE XIRIVELLA DOÑA ENCARNA MARTI CAMPS I EL REGIDOR DELEGAT DEL BARRI DEL CRIST DON JOSEP ANTONI ZAPATA.

EL ACTE VA SER PRESENTAT PER BEATRIU BUIGUES MONTOLIU DE LA FALLA MARQUES DE SOLFERI DE QUART DE POBLET I VALENTINA RAVELLO FAUBEL COMPONENTS AMBES DE LA CORT D'HONOR DE LA F.M. DE VALÈNCIA 2021-2022. EL MANTENIDOR VA SER PERE JOSEP RUBIO SANTIAGO (EMPRESARI,  EX-PRESIDENT D'AGRUPACIO I JURAT DE LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA).

PER ULTIM ES VA FER ENTREGA DEL PREMI JOSE CEBRIAN CERRILLO A VICENT MORENO FERNANDEZ DE LA FALLA PIO XII-JAUME ROIG DE QUART DE POBLET.

A CONTINUACIO A LES 23 HORES, CELEBREM UN SOPAR DE CONFRATERNITAT I AL FINALITZAR EL MATEIX, D'UNA DISCOTECA COM A FI DE FESTA.