PRESELECCIÓ CORTS D'HONOR I F.M. 2024

22 DE JULIOL DE 2023 A LES 22 HORES EN EL CARRER ROLL DE LES ERES DE QUART DE POBLET, REALITZEM LA PRESELECCIÓ PER A LES CORTS D'HONOR I FALLERES MAJORS DE VALÈNCIA 2024. A L'ACTE VAN ACUDIR L'ALCALDESSA DE QUART DE POBLET CRISTINA MORA LUJÁN, L'ALCALDESSA DE XIRIVELLA PAQUI BARTUAL BERMELL, DIVERSOS REGIDORS DE LES 2 POBLACIONS, AIXÍ COM EL PRESIDENT DE L'AGRUPACIÓ DE FALLES TURIA JOAN CARLES MOLINA RUIZ.

ELS PRESENTADORS DE L'ACTE FOREN: LA SENYORETA BEATRIZ BUIGUES MONTOLIU CORT D'HONOR DE LA FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2022 DE LA FALLA MARQUÉS DE SOLFERÍ I BORO PEIRO DEL PROGRAMA DE RADIO GENT DE FALLES DE ONDA CERO.

TAMBÉ VA ACUDIR LAURA MENGÓ HERNÁNDEZ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2023 AIXI COM LA SEUA CORT D'HONOR.

QUAN EL JURAT VA TINDRE ACABAT EL VEREDICTE, ELS PRESENTADORES VAN PROCEDIR A LLEGIR-LO AMB EL SEGÜENT RESULTAT:

CANDIDATES PRESELECCIONADES MAJORS: MARÍA JIMÉNEZ GARCÍA DE LA FALLA MARQUES DE SOLFERI, CARLA GÓMEZ RUIZ DE LA FALLA MESTRE SERRANO-ALACANT I CARLA MIQUEL CÁMARA DE LA FALLA POETA LLORENTE.

CANDIDATES PRESELECCIONADES INFANTILS: CANDELA LÓPEZ MOLLÁ DE LA FALLA PLAÇA DE SANT JOAN, NURIA SÁIZ NAVARRO DE LA FALLA POETA LLORENTE I BERTA MARÍA FRONTERA SANMARTÍN DE LA FALLA CARRER ALACANT.

ENHORABONA A TOTES LES CANDIDATES PRESELECCIONADES.